Η Βουλιαγμένη είχε την χειρότερη κλήρωση

Gazzetta team
Η Βουλιαγμένη είχε την χειρότερη κλήρωση

bet365

Aσχημο παιχνίδι έπαιξε η κλήρωση για τη Γ΄ προκριματική φάση του Champions League υδατοσφαίρισης, στη Βουλιαγμένη.

Ο ΝΟΒ καλείται να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Φερεντσβάρος, πρωταθλήτρια Ουγγαρίας πέρυσι και επί διετία κάτοχο του Euro Cup, η οποία φαντάζει ως ένα από τα φαβορί ακόμη και για τη διεκδίκηση του τίτλου στη φετινή διοργάνωση. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει το Σάββατο 6/10 στη Βουδαπέστη και η ρεβάνς την Τετάρτη 10/10 στο Λαιμό.

Η Φερεντσβάρος διαθέτει στα τάξεις της μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου πόλο, όπως οι Ούγγροι Ντένες και Ντάνιελ Βάργκα, Μάρτον Βάμος, οι Σέρβοι Στέφαν Μίτροβιτς, Μπόμπαν Νίκιτς και Νίκολα Γιάκσιτς και ο Αυστραλός Άαρον Γιάνγκερ. Όπως γίνεται αντιληπτό, η Βουλιαγμένη έχει ελάχιστη τύχη στα δύο παιχνίδια, σε κάθε περίπτωση όμως έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συνέχεια, καθώς σε περίπτωση αποκλεισμού θα παίξει στα προημιτελικά του Euro Cup.

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα ενταχθεί στον Α΄ όμιλο του Champions League, οπότε σε κάθε περίπτων αποκλείεται ο ελληνικός «εμφύλιος», αφού ο Ολυμπιακός έχει τοποθετηθεί επικεφαλής του Β΄ ομίλου. Στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» θα βρεθούν οι νικητές των ζευγαριών Γιάντραν Σπλιτ-Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι και Στρασμπούρ-Βερόνα, ομάδες που σε καμία περίπτωση δεν αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας του ομίλου.

Αναλυτικά η κλήρωςη της Γ΄ προκριματικής φάσης του Champions League:
Α. Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Β. Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία)-Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο)
Γ. Στρασμπούρ (Γαλλία)-Βερόνα (Ιταλία)
Δ. Μπρέσια (Ιταλία)-Τεράσα (Ισπανία)

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 6 και 10 Οκτωβρίου και οι νικητές των τεσσάρων ζευγαριών προκρίνονται στη φάση των ομίλων. Εκεί τα γκρουπ διαμορφώνονται ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Εγκερ (Ουγγαρία), Προ Ρέκο (Ιταλία), Νικητής ζευγαριού Α, Στεάουα Βουκ. (Ρουμανία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Νικητής ζευγαριού Δ
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Νικητής ζευγαριού Β, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ), Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία), Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Νικητής ζευγαριού Γ, Τσόλνοκι (Ουγγαρία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Ανόβερο (Γερμανία).

 

Τελευταία Νέα