Ιστορική νίκη για Υδραϊκό

Gazzetta team
Ιστορική νίκη για Υδραϊκό

bet365

Μεγάλη η σημερινή ημέρα για τον Υδραϊκό με την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη να επικρατεί της Νις με 8-4 και να πετυχαίνει την πρώτη νίκη της σε Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ιστορία έγραψε ο Υδραϊκός, με την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη να επικρατεί για τον Δ' Όμιλο της Α' Προκριματικής φάσης του Euro Cup Ανδρών της Νις από τη Σερβία με 8-4. Ο αγώνας έγινε στο κολυμβητήριο του Αλίμου το μεσημέρι του Σαββάτου με τον Υδραϊκό να είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα κατακτώντας τη νίκη. Μια νίκη που του δίνει ελπίδες πρόκρισης, καθώς στο άλλο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Ομίλου, η Πρίμορατς Κότορ νίκησε με 9-5 την ιταλική Ορτίτζια. Έτσι στο Κυριακάτικο 11.30 τελευταίο παιχνίδι του στον Όμιλο, ο Υδραϊκός αντιμετωπίζει την ιταλική Ορτίτζια και θα προκριθεί (ως δεύτερος στην βαθμολογία) είτε με νίκη είτε με ισοπαλία, καθώς έχει καλύτερο γκολ αβερέιτζ από τους Ιταλούς.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Όσον αφορά τον αγώνα με τη Νις, οι Σέρβοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 2-0, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Στην συνέχεια όμως οι Έλληνες αντέδρασαν και όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά πέρασαν μπροστά αυξάνοντας συνεχώς την διαφορά που τους έφερε τη νίκη.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΙΣ 8-4

Οκτάλεπτα: 0-2, 1-0, 4-0, 3-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μητελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης 2, Αργυρόπουλος 1, Στελλάτος, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μαντής.

ΝΙΣ: Λάζιτς, Μίτροβιτς 1, Πάβιτσιτς 2, Κόσιτς, Μπουντουρίν, Μιλόσεβιτς Μ, Βανγκ, Λέκιτς 1, Ζίβιτς, Στιεπάνοβιτς, Νίκολιτς, Μιλόσεβιτς Ντρ, Στοΐλκοβιτς.

Η Βαθμολογία (2 αγ.): 1. Πρίμορατς Κότορ 6, 2. Υδραϊκός 3, 3. Ορτίτζια 3, 4. Νις 0.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (30/9): 10.00 Πρίμορατς Κότορ - Νις, 11.30 Υδραϊκός - Ορτίτζια.

 

Τελευταία Νέα