Βήμα πρόκρισης από τη Βουλιαγμένη

Gazzetta team
Βήμα πρόκρισης από τη Βουλιαγμένη

bet365

Καθοριστικό βήμα για να σπάσει την... κατάρα του Β' προκριματικού γύρου του Champions League έκανε η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, επικρατώντας 10-8 της ρωσικής Σίντεζ Καζάν στο Χέρτσεγκ Νόβι του Μαυροβουνίου, στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο νεοαποκτηθείς Κροάτης Άντριγια Βάσιτς με τέσσερα τέρματα. Ο ΝΟΒ απέκτησε πλέον το «πάνω χέρι» για μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση και μπορεί να «κλειδώσει» την πρόκριση το Σάββατο (29/9, 20:00), με νίκη επί της γηπεδούχου Γιάντραν. Εάν δεν τα καταφέρει, θα χρειαστεί νίκη την Κυριακή (30/9, 12:00) επί της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου, της ρουμανικής Σπορτούλ Κορόνα, και παράλληλα να μην υπάρξει κάποιο... περίεργο αποτέλεσμα στο ματς της Γιάντραν με τη Σίντεζ Καζάν.
Η πρόκριση στον Γ' προκριματικό γύρο εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή συνέχεια για τη Βουλιαγμένη, αφού οι νικητές της φάσης αυτής μπαίνουν στους ομίλους του Champions League, ενώ οι ηττημένοι συνεχίζουν στα προημιτελικά του Euro Cup.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Σίντεζ Καζάν): 1-2, 3-3, 1-2, 3-3
Τα γκολ:
ΣΙΝΤΕΖ ΚΑΖΑΝ: Βασίλιεφ 2, Ζακίροφ, Μπουγκάιτσουκ, Νεζίνσκι, Ζινούροφ, Ριζόφ-Αλενίτσεφ, Μαγκομάεφ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Μπάσιτς 4, Γκιουβέτσης 2, Γούβης 2, Σολανάκης 2
 

Τελευταία Νέα