Πρώτη συγκέντρωση για το πόλο του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Πρώτη συγκέντρωση για το πόλο του Παναθηναϊκού

bet365

Την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο στο Γουδή.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους και ο προπονητής Μιχάλης Λαζαρίδης έχει δώσει ειδική άδεια στους Γιάννη Γαβαλά και Γιάννη Κουρλιάφτη, ενώ στο κολυμβητήριο του Γουδή βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Στέφανος Αυγουλέας.

Ο τιμ μάνατζερ του Συλλόγου Δημήτρης Σελετόπουλος ανέφερε εν όψει της νέας σεζόν: «Φέτος η χρονιά θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Η ανδρική ομάδα πρέπει να ανέβει στην Α1 κατηγορία. Το ρόστερ είναι τέτοιο και πρέπει να τα καταφέρουμε. Οι έφηβοι είναι μια ομάδα για 4άδα, με στόχο ακόμη και ένα μετάλλιο, ενώ Παίδες και μίνι παίδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα».

Παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση ήταν οι : Νίκος Αθανασίου, Γιάννης Πανταζόπουλος, Παναγιώτης Μπερτόλης, Νικήτας Παρασκευόπουλος, Γιάννης Γκαράνης, Στάθης Χατζηστεφάνου, Βασίλης Δαβίλας, Γιάννης Ιωαννίδης , Νίκος Κουλιεράκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου και Αχιλλέας Τσιργής.

Χτες ξεκίνησαν επίσης τα τμήματα των Μίνι Παίδων, των Παίδων και των Εφήβων του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα