Δήμου: "Δύσκολη χρονιά, θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών"

Gazzetta team
Δήμου: "Δύσκολη χρονιά, θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών"

bet365

Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ξεκινά την Δευτέρα (27/8) τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων (γενν. 2000), λίγες ημέρες μετά την τεράστια επιτυχία των Εφήβων στο αντίστοιχο Παγκόσμιο.

Η ομάδα που απαρτίζεται από 13 αθλήτριες, θα αντιμετωπίσει στον Β' Όμιλο τις Αυστραλία, Βραζιλία και Ουζμπεκιστάν και εν συνεχεία θα στρέψει την προσοχή του στην οκτάδα και τα χιαστί ματς. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, υπογράμμισε πως οι προσδοκίες θα είναι μεγάλες και στόχος της ομάδας να συνεχίσει την σπουδαία παράδοση που χτίζει η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια στο χώρο.

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Πρίγιοβιτς σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

"Έχουμε δουλέψει αρκετά με την ομάδα και είμαστε έτοιμοι. Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη, λόγω και του ότι η Ελλάδα έλαβε μέρος σε δύο μεγάλες διοργανώσεις με παρόμοιες ηλικιακές ομάδες, ενώ οι παίκτριες δεν έχουν κάνει πολλές προπονήσεις όλες μαζί και δεν γνωρίζουμε πλήρως τις δυνατότητές μας. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και θέλουμε να παρουσιαστούμε αντάξιοι αυτών. Πέραν της Αυστραλίας, δεν έχουμε δει τις υπόλοιπες ομάδες από κοντά, όμως πρώτος στόχος παραμένει η οκτάδα και μετά ένα πολύ δύσκολο χιαστί".

Όσον αφορά το γεγονός ότι οι Εθνικές μας ομάδες διαπρέπουν τα δύο τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις και το κατά πόσο αυτό θα αποτελέσει κίνητρο και για τις Νεάνιδες, ο κ. Δήμου τόνισε: "Οι πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες είναι μια επιβράβευση για όλους μας και μια διαφήμιση για τη χώρα μας. Τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και δικός μας ρόλος είναι να φέρνουμε ανάλογες επιτυχίες και να συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στα ίδια θεμέλια".

 

Τελευταία Νέα