Ηττα για την Ελλάδα με 11-7 από την Κροατία, με Γερμανία στο νοκ άουτ

Gazzetta team
Ηττα για την Ελλάδα με 11-7 από την Κροατία, με Γερμανία στο νοκ άουτ

bet365

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η εθνική πόλο των ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, αφού ηττήθηκε από την ισχυρή Κροατία με 11-7 και πλέον θα αντιμετωπίσει για τη θέση στα προημιτελικά την Γερμανία.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου από την αρχή του αγώνα παραδόθηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου καθώς ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ. Μάλιστα στην πρώτη περίοδο ήταν πίσω με 2-0 κι από εκεί και πέρα οι Κροάτες είχαν πάντα το... τιμόνι στα χέρια τους με την διαφορά να κυμαίνεται μεταξύ των δύο και τριών γκολ χωρίς σε καμία στιγμή να μπορέσουν οι Έλληνες πολίστες να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσα.

Η εθνική ομάδα προσπάθησε στην 2η περίοδο να είναι ανταγωνιστική και να μείνει... ζωντανή στην διεκδίκηση της νίκης, αλλά και πάλι παρά τα τέσσερα γκολ που πέτυχε δεν κατάφερε να ισοφαρίσει ή να πλησιάσει. Η Κροατία ήταν συνεχώς με το... γκάζι πατημένο και έτσι στο φινάλε της 3ης περιόδου ήταν μπροστά στο σκορ με 10-5 και ουσιαστικά κάπου εκεί... τέλειωσε και το ματς, αφου η ελληνική ομάδα δεν είχε απαντήσεις όσο αφορά την άμυνα στις επιθέσεις των αντιπάλων. Η τελευταία περίοδος ήταν τυπική διαδικασία με την Ελλάδα να χάνει 11-7 και να γνωρίζει την πρώτη ήττα της στο τουρνουά. Πλέον η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία!

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 5-4, 3-1, 1-2

 

Τελευταία Νέα