Βλάχος: «Είμαστε χαρούμενοι αλλά δεν θα μείνουμε στους πανηγυρισμούς»

Βλάχος: «Είμαστε χαρούμενοι αλλά δεν θα μείνουμε στους πανηγυρισμούς»

bet365

Ο τεχνικός του τμήματος πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε για την αξία της πρόκρισης στον τελικό του LEN Champions League. Τι υπογράμμισε ο Κώστας Γεννηδουνιάς.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, τα εξής: «Όταν δεχόμαστε μόλις τέσσερα γκολ σε έναν ημιτελικό είναι δύσκολο να χάσουμε και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ γιατί είχαμε καλές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε γιατί ήταν καλός ο αντίπαλος τερματοφύλακας είτε γιατί είχαμε κάποιες άτυχες ενέργειες. Ελέγξαμε σε όλο το παιχνίδι το ρυθμό, με πολύ προσήλωση σε ότι θέλαμε να κάνουμε και με ένα αμυντικό πλάνο προσαρμοσμένο σε πολλά καλά ατού της Μπαρτσελονέτα η οποία είναι μια ομάδα πολύ ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και η αυτοπεποίθηση της ήταν στα ύψη εν όψει αυτού του παιχνιδιού.
Οι παίκτες μου έδειξαν οτι η καρδιά μετράει, η ποιότητα μετράει, η αποφασιστικότητα μετράει και σήμερα τα δείξαμε όλα αυτά όπως έχουμε κάνει σε πολλά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Βρισκόμαστε στον τελικό αλλά δεν μένουμε εδώ. Αύριο είναι ένας μεγάλος τελικός, όλα τα μάτια της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης θα είναι πάνω μας, θέλουμε να συγκεντρωθούμε, να ξεκουραστούμε. Είμαστε χαρούμενοι, άλλα έχουμε την εμπειρία του τελικού και δεν θα μείνουμε στους πανηγυρισμούς. Σε τρία χρόνια το να παίζεις δύο τελικούς Ευρώπης δεν είναι και μικρό πράγμα».
Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς είπε από την πλευρά του στο olympiacossfp.gr: «Ο στόχος του σημερινού παιχνιδιού, που ήταν να περάσουμε στον τελικό, επετεύχθη. Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά και δεχτήκαμε μόνο τέσσερα γκολ και αυτό είναι που μας έδωσε την νίκη. Θέλω να τονίσω όμως ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Έχουμε φτάσει στην πηγή και άλλη φορά και δεν έχουμε πιει νερό και δεν θέλουμε να το ξαναζήσουμε. Κεφάλια κάτω και αύριο (σ.σ. σήμερα) έχουμε έναν τελικό».
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα