Βλάχος: «Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας» (vid)

Βλάχος: «Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας» (vid)

bet365

Πραγματοποιήθηκε στην Γένοβα και την αίθουσα εκδηλώσεων Sala Transparenza, η συνέντευξη Τύπου για το Final 8 του Champions League, που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη (7/6) έως το Σάββατο (9/6) στην ιταλική πόλη. Το παρών έδωσαν οι προπονητές των οκτώ ομάδων που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου τα εξής: «Αρχικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που για ακόμα μια χρονιά είμαστε στην τελική φάση της διοργάνωσης. Έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στην διοργάνωση και αυτές τις τρεις μέρες θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας.
Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι την Πέμπτη κόντρα στην Σπαντάου. Είναι η πρώτη χρονιά που η τελική φάση έχει αυτή τη μορφή και στο τέλος θα βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα