Οι δηλώσεις των πρωταθλητών του Ολυμπιακού

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών του Ολυμπιακού

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιόζιπ Πάβιτς καθώς και άλλοι πολίστες των Πειραιωτών έκαναν δηλώσεις για τον τίτλο της Α1 κατηγορίας των ανδρών.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιόζιπ Πάβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πήραμε με 3-0 στη σειρά των τελικών το πρωτάθλημα, ενώ νωρίτερα είχαμε κατακτήσει το κύπελλο και κάναμε το νταμπλ. Τώρα θα γιορτάσουμε την κούπα που σηκώσαμε που μετά θα συγκεντρωθούμε στον επόμενό μας στόχο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε γιατί δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά με τέτοια βοήθεια είναι δύσκολο να μην τα καταφέρεις»
Βαγγέλης Δελακάς: «Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνουμε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι στον επόμενο μας τίτλο που είναι το ευρωπαϊκό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τον κόσμο και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Ό,τι κάνουμε το οφείλουμε σε αυτούς και προχωράμε»
Αλέξανδρος Γούνας: «Ήταν ένας από τους βασικούς μας στόχους αυτός, να πάει η ομάδα στη Γένοβα έχοντας κατακτήσει το νταμπλ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας το Final 8. Τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι νοκ άουτ, κρύβουν κινδύνους, αλλά είμαστε μια έμπειρη ομάδα και μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιου είδους καταστάσεις».
Γιώργος Δερβίσης: «Μετά το κύπελλο κατακτήσαμε και το πρωτάθλημα και η ομάδα θα πάει με τις καλύτερες προοπτικές στη Γένοβα. Είμαστε έτοιμοι και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πετύχουμε όλους τους στόχους. Πετύχαμε τους δυο εγχώριους και έχουμε δέκα ημέρες να συγκεντρωθούμε και να πάμε στη Γένοβα για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα