H Xίος την τρίτη θέση στην Α1 πόλο!

Gazzetta team
H Xίος την τρίτη θέση στην Α1 πόλο!

bet365

Την 3η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πήρε ο ΝΟ Χίου, ο οποίος επικράτησε και στο δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών, αυτή τη φορά στο κολυμβητήριο του Αλίμου, επί του Υδραϊκού με 8-4.

Έτσι έκανε το 2-0 νίκες και εξασφάλισε το εισιτήριο για την Α’ Προκριματική Φάση του ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Οι Χιώτες πήραν από το ξεκίνημα το πάνω χέρι, προηγήθηκαν με 3-1, οι γηπεδούχοι μέιωσαν σε 4-3, αλλά η ομάδα της μαστίχας, με πολύ καλή άμυνα και κορυφαίους επιθετικά τους Ρουστάμοφ, Καλογεράκο έφτασε στο τελικό 8-4.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 4-8

Οκτάλεπτα: 0-2, 1-1, 2-3, 1-2.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μπλάνης 1, Βιτέλλας 1, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος 1, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ, Γραμματικός.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 3, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Μόκκας, Καλογεράκος 2, Πέττας 1, Αϊβαλιώτης, Σωτηριανός, Καζάζης 1.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα