Πέρασε στον τελικό η Βουλιαγμένη

Gazzetta team
Πέρασε στον τελικό η Βουλιαγμένη

bet365

Την πρόκριση στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό κέρδισε η Βουλιαγμένη επικρατώντας με 11-5 της Χίου στον τρίτο ημιτελικό.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα είναι και φέτος παρών στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον συνήθη αντίπαλο και κάτοχο του τροπαίου Ολυμπιακό. Στη σειρά των τελικών θα γίνουν το πολύ πέντε αγώνες, με πλεονέκτμα έδρας των ερυθρόλευκων και το πρωτάθλημα θα πάρει αυτός που θα φτάσει πρώτος στις τρεις νίκες.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε εύκολα επί του ΝΟ Χίου με 11-5, στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα της Β' φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος (ημιτελικοί), το Σάββατο (19/5) το απόγευμα και έκανε το 2-1 στις νίκες που την έφεραν στους τελικούς.

Οι παίκτες του ΝΟΒ επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, με απροσπέλαστη άμυνα και πολύ καλές επιλογές στην επίθεση, προηγήθηκαν με 6-0, 7-1 και 9-2, με κορυφαίους τους Καπότση και Χρυσοσπάθη. Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού ο Λούδης χρησιμοποίησε τα νεότερα παιδιά της 15άδας του και οι Χιώτες μείωσαν στο τελικό 11-5.

Στον πάγκο του ΝΟ Χίου δεν ήταν ο προπονητής Μιχάλης Λαζαρίδης, λόγω τιμωρίας, και τον αντικατέστησε ο Μάκης Μικέδης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα: "Στο 2.52 πριν από τη λήξη της α' περιόδου, αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του ΝΟ Χίου Αϊβαλιώτης, από τον πάγκο της ομάδας του, με κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία. Στο 0.27 πριν από τη λήξη της γ' περιόδου αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός τεματοφύλακας του ΝΟ Βουλιαγμένης Δ. Κουρούβανης Δ., από τον πάγκο της ομάδα του, με κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 11-5

Οκτάλεπτα: 3-0, 4-1, 2-1, 2-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης 3, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 4, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Κουρούβανης Ν., Ξανθόπουλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Καλογεράκος 1, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης 1.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα