Πιο κοντά στον τελικό η Βουλιαγμένη

Gazzetta team
Πιο κοντά στον τελικό η Βουλιαγμένη

bet365

Το πρώτο βήμα προς τους τελικούς του πρωταθλήματος, έκανε η Βουλιαγμένη που επικράτησε εύκολα της Χίου με 10-3, κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε απέναντι στην Χίο η Βουλιαγμένη, η οποία επικράτησε στον Λαιμό με 10-3, κάνοντας το πρώτο βήμα προς τους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη, κυριάρχησαν από τα πρώτο λεπτά με αποτέλεσμα να φτάσουν σε αυτή την άνετη νίκη και την Πέμπτη θα πάνε στη Χίο ώστε να κάνουν το 2-0 στη σειρά.

Οκτάλεπτα: 5-1, 1-2, 3-0, 1-0

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 2, Χρυσσπάθης, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 4, Κουρούβανης, Δήμου, Καλογερόπουλος 1

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 1, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης 1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα