Πέρασε από Λαιμό και είναι έτοιμος για... σκούπα ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Πέρασε από Λαιμό και είναι έτοιμος για... σκούπα ο Ολυμπιακός

bet365

Μια ανάσα από την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος είναι τα κορίτσια του Ολυμπιακού, με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν με 10-4 της Βουλιαγμένης στο Λαιμό κάνοντας το 2-0 στις νίκες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-4 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού και έκανε το 2-0 στην σειρά των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ήταν καταιγιστική από την έναρξη της αναμέτρησης και με εξαιρετική άμυνα δεν άφησε τον ΝΟ Βουλιαγμένης να σκοράρει, παίρνοντας προβάδισμα 5 τερμάτων στο ημίχρονο (0-5).

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου προσπάθησε να αντιδράσει στην τρίτη περίοδο πετυχαίνοντας 3 γκολ, όμως Ολυμπιακός συνέχισε να σκοράρει αυξάνοντας την διαφορά και φτάνοντας στο τελικό 10-4.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Έγκενς με τέσσερα γκολ.

Επόμενη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες την ερχόμενη Τρίτη (15/5) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", όπου με νίκη ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ αν κερδίσει ο ΝΟ Βουλιαγμένης, τότε η σειρά των τελικών θα οδηγηθεί σε τέταρτο αγώνα στις 17/5 στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-10

Οκτάλεπτα: 0-2, 0-3, 3-3, 1-2

ΝΟ ΒΟΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νίχαους 1, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ει. 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα