Ολυμπιακός: Στον Λαιμό για τον δεύτερο τελικό

Ολυμπιακός: Στον Λαιμό για τον δεύτερο τελικό

bet365

Ο Ολυμπιακός, πήρε το προβάδισμα, με 1-0, στην σειρά των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και τώρα αυτή μεταφέρεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού για την δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/5) στις 19.00 (ΕΡΤPLAY1) τη Βουλιαγμένη με στόχο την δεύτερη νίκη από τις τρεις που απαιτούνται για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή και την επίτευξη ενός ιστορικού νταμπλ. Ο 3ος τελικός ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη (15/5, 21:00, ΕΡΤPLAY1) στο Παπαστράτειο. Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Ιωάννα Σταματοπούλου.
Η Βάσω Πλευρίτου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο παιχνίδι και κάναμε όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Προετοιμαζόμαστε για το δεύτερο παιχνίδι στο Λαιμό που θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο από το πρώτο και λόγω έδρας και γιατί έχουμε πάρει ένα προβάδισμα. Αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι να δώσουμε το 100% του εαυτού μας και να είμαστε συγκεντρωμένες και προσηλωμένες στο στόχο μας και στο πλάνο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα