Στο Μάντσεστερ για την πρόκριση η Εθνική νέων

Gazzetta team
Στο Μάντσεστερ για την πρόκριση η Εθνική νέων

bet365

Στο Μάντσεστερ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (11-13 Μαϊου), μεταβαίνει την Πέμπτη (10/5) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών (Κ 19).

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστες: Στέλιος Δαλμαράς, Ούγκο Αλεσάντρο Πιόβαν (τερματοφύλακες), Στάθης Παπαγεωργίου, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Γκιουβέτσης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου (αρχηγός), Άρης Χαλυβόπουλος, Χαράλαμπος Ρομπόπουλος, Ιπποκράτης; Χαλυβόπουλος, Κώστας Κάκαρης, Νίκος – Δημοσθένης Αγιωργούσης, Δημήτρης Δήμου.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος, ο συνεργάτης του Νίκος Καραμάνης, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και το μέλος του Δ.Σ και έφορος Δημήτρης Γρυπάρης (αρχηγός αποστολής).

Η Εθνική μας μετέχει στον Γ' Προκριματικό Όμιλο με αντιπάλους την οικοδέσποινα Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Λιθουανία.

Στην Τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Μινσκ, 26 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου) προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες της κατάταξης.

Το πρόγραμμα των αγώνων (τοπικές ώρες):

Παρασκευή, 11/5

16.30 Ουκρανία - ΕΛΛΑΔΑ

18.15 Μεγ. Βρετανία - Λιθουανία

Σάββατο, 12/5

16.00 ΕΛΛΑΔΑ - Λιθουανία

17.45 Μεγ. Βρετανία - Ουκρανία

Κυριακή, 13/5

10.00 Ουκρανία - Λιθουανία

11.45 Μεγ. Βρετανία - ΕΛΛΑΔΑ

Διαιτητές είναι οι Γκρέγκορι Κουρμπίν (Γαλλία), Σεργκέι Ντάριε (Μολδαβία), Έρικ Κολάρ (Σλοβακία), Ακίφ Ουζ (Τουρκία), με παρατηρητή από πλευράς LEN, τον Τάμας Μόλναρ (Ουγγαρία).

Στον Δ' Προκριματικό Όμιλο που διεξάγεται στο Κράνι της Σλοβενίας, διαιτητής είναι και ο Έλληνας Μιχάλης Κουρέτας, ενώ παρατηρητής LEN, o Νίκος Σταυρόπουλος.

 

Τελευταία Νέα