Με Μπαρτσελονέτα στο φινάλε των ομίλων

Με Μπαρτσελονέτα στο φινάλε των ομίλων

bet365

Συνέχεια στο σερί των πολύ καλών ευρωπαϊκών της εμφανίσεων θέλει να δώσει η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Τι δηλώνει ο Φουντούλης.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μπαρτσελονέτα, την Τετάρτη (9/5), στις 17:30, στο Παπαστράτειο (ΕΡΤ2), στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Έχουν εξασφαλίσει τόσο την παρουσία τους στο Final 8 όσο και την πρώτη θέση του Α' ομίλου της διοργάνωσης και θέλουν μπροστά στον κόσμο τους να πανηγυρίσουν την πρόκριση στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, για τρίτη στη σειρά σεζόν. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο και Δημήτρη Νικολαϊδη.
Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης, δήλωσε στο osfp.gr, τα εξής: «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι Champions League. Μπορεί να έχουν κριθεί όλα αλλά θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί των καλών μας εμφανίσεων. Παίζουμε με την δεύτερη ομάδα την Μπαρτσελονέτα και θα είναι ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι παρά το ότι δεν κρίνει κάτι βαθμολογικά. Θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας, να δώσει δυναμικό παρόν ώστε να κλείσουμε μια ακόμα ευρωπαϊκή χρονιά κρατώντας απόρθητη την έδρα μας. Είναι βασικοί συντελεστές σε αυτό και θέλουμε μαζί τους να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης».
 

Τελευταία Νέα