Παλαιό Φάληρο - Υδραϊκός 7-8

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παλαιό Φάληρο - Υδραϊκός 7-8

bet365

O Yδραϊκός νίκησε 8-7 το Παλαιό Φάληρο εκτός έδρας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη βρίσκεται στην 5η θέση, ισόβαθμη με τον 6ο Απόλλωνα Σμύρνης (ο οποίος έκαμψε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο) και μαζί άφησε το Φάληρο εκτός εξάδας μία αγωνιστική πριν το πέρας της κανονικής περιόδου.

Το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, με το σκορ να εναλλάσσεται συνεχώς. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Στελλάτος ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους σε 6-6. Στο 3.30 πριν από τη λήξη, ένα σουτ του Βιττέλα έβαλε μπροστά τον Υδραϊκό με 6-7. Το Παλαιό Φάληρο ισοφάρισε εκ νέου με τον Γαρδίκα, αλλά ο Χατζηκυριακάκης σκόραρε στον παίκτη παραπάνω, στα 9 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, πέτυχε το τελικό 7-8 και χάρισε στον Υδραϊκό την πολυπόθητη θέση στα πλέι οφ.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-8

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-1, 3-2, 3-3.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Κάκαρης 2, Αθανασίου, Τσαχειλίδης, Τρούλος, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς, Κατσαγούνος, Λιαπάκης 1, Παζαΐτης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης, Μπλάνης, Βιττέλας 1, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 3, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ 1, Γραμματικός.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα