H KOE έκλεισε το φύλλο αγώνα, γιατί ο ΟΦΗ δεν... διακτινίζεται

Αργυρώ Γιαννουδάκη
H KOE έκλεισε το φύλλο αγώνα, γιατί ο ΟΦΗ δεν... διακτινίζεται

bet365

Μετά από μία τουλάχιστον αστεία απόφαση της ΚΟΕ, έκλεισε το φύλλο αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Α1 Ανδρών, που είχε αναβληθεί το περασμένο Σάββατο, επειδή ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, ούτε σήμερα 17/04.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Η ομάδα του ΠΑΟΚ και όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες του αγώνα (διαιτητές, γραμματεία, αλυτάρχης, κλπ), αλλά και ο κόσμος, παρουσιάστηκαν κανονικά στο κολυμβητήριο. Μετά την παρέλευση 20 λεπτών από την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα (15.00) έκλεισε το φύλλο αγώνα που αναφέρει τα εξής:

”Το παιχνίδι δεν έγινε επειδή δεν προσήλθε η ομάδα του ΟΦΗ. Μετά την παρέλευση 20’ κλείστηκε το φύλλο αγώνα. Στον αγώνα αυτόν εξέτισαν τις ποινές τους ο προπονητής του ΠΑΟΚ Π. Βέργος και ο έφορος Πετρίδης”.

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η ΚΟΕ, αλλά σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της προκήρυξης, θα κατακυρωθεί με 5-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ ο ΟΦΗ θα μηδενιστεί στο συγκεκριμένο ματς και θα του αφαιρεθούν τρεις (-3) βαθμοί».

Θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει αεροπορικώς στις 14/04 στη Θεσσαλονίκη, αφού ακυρώθηκε η πτήση από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, λόγω της σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η ΚΟΕ αποφάσισε χθες 16/04 να ορίσει εκ νέου τον αγώνα για σήμερα στις 15:00, με τον ΟΦΗ να μην καταφέρνει να παραστεί, αφού δεν είχαν αεροπορικά εισιτήρια και η εναλλακτική ήταν να πάρουν πλοίο για Πειραιά και από εκεί οδικώς στην Θεσσαλονίκη. Βεβαίως, αν το έπρατταν αυτό δεν θα προλάβαιναν τον επίσης προγραμματισμένο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη 18/04 στις 15:00 στο Ηράκλειο!

ο αρχηγός του ΟΦΗ, Φανούρης Βασιλάκης δήλωσε στο waterpolonews.gr: «Για εμάς το θέμα δεν ήταν οικονομικό. Θα αφήναμε και τις δουλειές μας και θα πηγαίναμε να παίξουμε. Όρισαν ένα παιχνίδι 1000 χιλιόμετρα μακριά και αμέσως μετά έβαλαν το παιχνίδι στο Ηράκλειο με τον Απόλλωνα. Για όλα αυτά μας ενημέρωσαν τη Δευτέρα το μεσημέρι. Οι άνθρωποι που διοικούν το άθλημα είναι εκτός πραγματικότητας.

Ενημερωθήκαμε από την Ομοσπονδία την Δευτέρα το μεσημέρι για το συγκεκριμένο αγώνα. Προσπαθήσαμε να βρούμε αεροπορικά εισιτήρια, πράγμα που κατέστη αδύνατο. Είπαμε στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να μας βρουν εκείνοι τα εισιτήρια μέσω των πρακτορείων που συνεργάζονται και να τους τα πληρώσουμε και αυτοί μας είπαν να μπούμε στο καράβι και να φτάσουμε στον Πειραιά…. Όμως και πάλι δε θα μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω για να παίξουμε με τον Απόλλωνα. Εάν καταφέρναμε να πάμε στη Θεσσαλονίκη θα γινόμασταν η πρώτη ομάδα που θα χάναμε εντός έδρας παιχνίδι επειδή δεν προσήλθε στον αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα