Παλαιό Φάληρο - Ολυμπιακός 3-15

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παλαιό Φάληρο - Ολυμπιακός 3-15

bet365

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 15-3 το Παλαιό Φαλήρο, στο Ρέστειο κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και παραμένει μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Α1 πόλο ανδρών, μετά το πέρας της 20ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με τη Μπρέσια για το Champions League.

H ομάδα του Νίκου Μαμούρη επικεντρώνεται από την πλευρά της στον αγώνα κόντρα στον Υδραϊκό για μία θέση στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του και τους δυο τερματοφύλακες είδε την ομάδα του να προηγείται 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 6-1 στο ημίχρονο. Ο ρυθμός παρέμεινε αμείωτος και στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει ακόμη 9 τέρματα.

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Μπρέσια για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Πιστεύω παίξαμε πολύ καλή επίθεση σήμερα αλλά δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης».

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-15

Οκτάλεπτα: 1-3, 0-3, 1-5, 1-4.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Φυτάλης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος, Κάκαρης 1, Αθανασίου, Τσαχειλίδης, Τρούλος, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Παζαΐτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 2, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Δερελής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα