Ολυμπιακός: Κόντρα στο Φάληρο πριν την Μπρέσια

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Κόντρα στο Φάληρο πριν την Μπρέσια

bet365

Λίγες μέρες πριν από μια ακόμα αναμέτρηση για το Champions League η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο.
Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται το Σάββατο (14/4) στις 19:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους. Στην συνέχεια η προσοχή των Πειραιωτών θα στραφεί στο παιχνίδι με την Μπρέσια που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο την Τετάρτη (18/4). Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα και Δημήτρη Νικολαϊδη.
Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο περιμένουμε να επικρατήσουμε, ωστόσο είναι λίγες μέρες πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπρέσια και πρέπει να το αξιοποιήσουμε όσο μπορούμε ώστε να κερδίσουμε πράγματα εν όψει του σημαντικού αγώνα της Τετάρτης. Είχαμε την διακοπή για την Εθνική ομάδα, επιστρέψαμε και συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε δυνατά για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο τελείωμα των ομίλων του Champions League».
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα