Μάζης: «Θα χτίσω ένα πλάνο για τον τελικό διεκδικώντας κάτι»

Gazzetta team
Μάζης: «Θα χτίσω ένα πλάνο για τον τελικό διεκδικώντας κάτι»

bet365

Στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στη υδατοσφαίριση βρίσκεται μετά από 25 ολόκληρα χρόνια ο ΑΝΟ Γλυφάδας, με τη νίκη του με 11-5 επί του Πανιωνίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο πριν λίγη ώρα.

Μετά το παιχνίδι, οι προπονητές των δύο ομάδων, αλλά και δύο παίκτες των νικητών παραχώρησαν δηλώσεις αναφερόμενοι στο παιχνίδι αλλά και τον σπουδαίο αυριανό τελικό που θα κρίνει τον κυπελλούχο για τη σεζόν 2017/18.

Δημήτρης Μάζης (προπονητής ΑΝΟ Γλυφάδας): "Έχουν περάσει 25 χρόνια από τον τελευταίο τελικό της ομάδας μας. Από μόνο του αυτό λέει πολλά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά επειδή κάναμε έναν μεγάλο αγώνα, όπως και όλοι στο σύλλογο, για να καταφέρουμε αυτά που έχουμε καταφέρει παρά τις δυσκολίες.

Σήμερα είδαμε παιδιά 14 και 15 ετών να αγωνίζονται σε έναν ημιτελικό κυπέλλου και το συναίσθημά μας είναι μόνο χαρά. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι γνωρίζω τη δυναμική του Ολυμπιακού και τις πιθανότητές μας, αλλά όπως κάνω πάντα, θα χτίσω ένα πλάνο για το παιχνίδι διεκδικώντας κάτι".

Κίμων Αλεξίου (παίκτης ΑΝΟ Γλυφάδας): "Σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε να φτάσουμε σε έναν τελικό μετά από 25 χρόνια, για τους περισσότερους από εμάς είναι το πρώτο μας Final-4 και εγώ νιώθω πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε έναν μεγάλο τελικό. Είναι μια γιορτή για το πόλο, η διοργάνωση είναι εξαιρετική και ανυπομονούμε για το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα μια ομάδα που έχει στηθεί για να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, πάντα όμως ένα ματς ένα ματς ξεκινάει ισόπαλο, επομένως δίνεις τα πάντα και για να το ευχαριστηθείς και για να διεκδικήσεις ό,τι καλύτερο".

Αλέξανδρος Παπαναστασίου (παίκτης ΑΝΟ Γλυφάδας): "Την προηγούμενη φορά που ο ΑΝΟΓ αγωνίστηκε σε έναν τελικό ήμουν αγέννητος και τότε αγωνιζόταν ο πατέρας μου. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρεθούμε σε ένα παιχνίδι που δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσεις τίτλο και ανεβάζει αυτόματα το σύλλογο επίπεδο.

Η διαφορά μας είναι μεγάλη με τον Ολυμπιακό, κάτι που φαίνεται και από την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, αλλά είναι ένας τελικός και όλα μπορούν να συμβούν. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και δεν έχουμε άγχος, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό".

Κώστας Δήμου (προπονητής Πανιωνίου): "Δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ στην αρχή του τρίτου οκταλέπτου. Από εκεί και πέρα πέσαμε πολύ ψυχολογικά και φάνηκε σαν να παρατήσαμε το παιχνίδι.

Ήταν μια ωραία γιορτή και μια ευχάριστη νότα η παρουσία μας στο Final-4, όμως αυτό που είναι πρωτεύον είναι να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εκεί στοχεύουμε, εκεί ελπίζουμε και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να το καταφέρουμε. Όσον αφορά τον αυριανό τελικό, γνωρίζουμε πως στον αθλητισμό όλα γίνονται.

Όμως πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές και αναγνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα πολύ διαφορετικά δομημένη, το αδιαμφισβήτητο φαβορί και έτσι οι ελπίδες του ΑΝΟ Γλυφάδας είναι πολύ περιορισμένες. Εγώ εύχομαι να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι".

 

Τελευταία Νέα