ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός 4-9

ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός 4-9

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 9-4 του ΝΟ Βουλιαγμένης στον πρώτο ημιτελικό του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, διεκδικώντας το 19ο τρόπαιο στην ιστορία του.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας ΝΟ Βουλιαγμένης παρέδωσε τα σκήπτρα του στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι και το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Βουλιαγμένη πλήρωσε την αδυναμία της να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω, ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε άψογος σε όλους τους τομείς, εξασφαλίζοντας δίκαια το «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης.

Σε ότι αφορά στο ματς, στο πρώτο οκτάλεπτο οι άμυνες κυριάρχησαν στο παιχνίδι και για τις δύο ομάδων, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ με τον Μουρίκη και τον Σολανάκη να ισοφαρίζει στο 4:20. Ο Μουρίκης διπλασίασε τα γκολ στο 3:51, με τον Μυλωνάκη να κάνει το 1-3 στο 2:29. Το οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Καπότση να εκτελεί εύστοχα πέναλτι στο 0:33 και να κάνει το 2-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα με τους Γενηδουνιά και Φουντούλη, τα οποία έδωσαν προβάδισμα 3 τερμάτων στους ερυθρόλευκους. Η ομάδα του Κώστα Λούδη έκτοτε ανέκαμψε αμυντικά, κρατώντας ανέπαφη την εστία της, αδυνατώντας όμως να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα, αφήνοντας τις ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω να πάνε χαμένες.
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο πρώην «ερυθρόλευκος» Κυριάκος Ποντικέας μείωσε σε 3-5 για την Βουλιαγμένη, όμως Γούνας αύξησε ξανά τη διαφορά στα τρία γκολ στο 2:02. Με το αμυντικό παιχνίδι να συνεχίζεται για τις δύο ομάδες, η Βουλιαγμένη έχασε νέες ευκαιρίες να μειώσει στον παίκτη παραπάνω. Πονοκέφαλος για τον Κώστα Λούδη ήταν η αποβολή χωρίς αντικατάσταση του Γούβη.

Στην τελευταία περίοδο η Βουλιαγμένη παραδόθηκε στη μοίρα της, επιτρέποντας στους Φουντούλη, Μυλωνάκη και Αργυρόπουλο να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη.

Ο Ολυμπιακός αύριο 24/04 θα δώσει το παρών για 26 φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, διεκδικώντας το 19ο τρόπαιο.

Ο προπονητής δε του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, σε 5 συμμετοχές του στον τελικό της διοργάνωσης έχει πανηγυρίσει 4 φορές, όντας στο Νο 2 της λίστας με τους πολινίκες προπονητές.

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 4-9

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-2, 1-1, 1-3
ΝΟ Βουλιαγμένης: Καπότσης 2, Σολανάκης 1, Ποντικέας 1,
Ολυμπιακός: Γενηδουνιάς 1, Μουρίκης 2, Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 2, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 1

Περισσότερα σε λίγο...

 

Τελευταία Νέα