Ολυμπιακός - Κίνεφ 10-11

Ολυμπιακός - Κίνεφ 10-11

bet365

Το γκολ της Προκοφίεβα 9'' πριν από τη λήξη της αναμέτρησης στέρησε από τον Ολυμπιακό την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague. Oι «ερυθρόλευκες» ηττήθηκαν 10-11 από την Κίνεφ Κίρισι και πλέον συνεχίζουν στο final-4 του Len Trophy.

Mε δεδομένο το ισόπαλο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (10-10) ο Ολυμπιακός ήθελε μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της Euroleague, κάτι που δυστυχώς δεν ήρθε, με την πρόκριση να χάνεται στις λεπτομέρειες απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης .

Ωστόσο, το ευρωπαϊκό ταξίδι για τα κορίτσια του Ολυμπιακού συνεχίζεται στο final-4 του Len Trophy.

Σε ότι αφορά στο ματς η Κίνεφ προηγήθηκε 0-2 με τα γκολ των Ρίζκοβα και Κρίμερ, με τον Ολυμπιακό να μειώνει στο 4:06 με την Έγκενς στην παίκτρια παραπάνω και να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Έμολο σε 2-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Με τις σφικτές άμυνες να κυριαρχούν στο παιχνίδι, η Κίνεφ οδήγησε και πάλι το σκορ στη δεύτερη περίοδο με τις Προκοφίεβα και Σιμάνοβιτς (2-4).

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει προσωρινά με την Έγκενς, με τις Ρωσίδες να αυξάνουν και πάλι τη διαφορά στα 2 γκολ με την Σομπόλεβα (3-5). Η Έγκενς δίνει ξανά ανάσα στον Ολυμπιακό κάνοντας το 4-5 στο 1:31 και η Τσουκαλά ισοφαρίζει για πρώτη φορά σε 5-5, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου ο Ολυμπιακός πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 7-5 με τα γκολ των Έμολο και Έγκενς.

Οι Ρωσίδες απάντησαν άμεσα με την Σομπόλεβα και την Ιβάνοβα να ισοφαρίζει, σε 7-7 1:37 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου. Προς στιγμής υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες, για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή, όμως εξετάζοντας το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι το γκολ είναι κανονικό.

Στο τελευταίο και καθοριστικό οκτάλεπτο η Ελευθερία Πλευρίτου έδωσε ξανά προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 8-7 με την Σομπόλεβα να ισοφαρίζει. Η Αβραμίδου έπειτα από εξαιρετική ασίστ της Τσουκαλά νίκησε την Καρνάουκ για το 9-8.

Η Σιμάνοβιτς δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την αποβολή της Ελευθερίας Πλευρίτου ισοφαρίζοντας σε 9-9, με την Ρίζκοβα να κάνει το 9-10 στην κόντρα.

Η Ασημάκη ισοφάρισε σε 10-10, με την Κίνεφ να πετυχαίνει το γκολ πρόκρισης με την Προκοφίεβα 9'' πριν από τη λήξη του αγώνα.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Μόνικα Έγκενς με 4 γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ 10-11

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 2-2, 3-4

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Κίνεφ Κίρισι (Αλεξάντρ Καμπάνοφ): Καρνάουχ, Ζούμπκοβα, Προκοφίεβα 3, Σιμάνοβιτς 2, Ντιατσένκο, Κρίμερ 1, Καμζάεβα, Κιρίλτσεβα, Ιακούσεβα, Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα 1, Ρίζκοβα 2, Σμίκοβα

Διαιτητές: Βαρκόνι (Ουγγαρία), Μπουτς (Ισπανία)

 

Τελευταία Νέα