Στο Ανόβερο για την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Στο Ανόβερο για την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός

bet365

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, θα αγωνιστεί την Τετάρτη (28/02, ΕΡΤ 2), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στο Ανόβερο εκτός έδρας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από το μεσημέρι της Τρίτης στη Γερμανία ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, που περιλαμβάνει το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι μετά την αναμέτρηση με τη Γιουγκ στην Κροατία.

Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα του Α' ομίλου του Champions League, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της προκριματικής φάσης. Οι Πειραιώτες χάρη στην πολύ καλή πορεία τους στη φάση των ομίλων μετρούν έξι νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα και έχουν βάλει τις βάσεις για πρόκριση στο Final 8 που θα διεξαχθεί στη Γένοβα (7-9 Ιουνίου).

Τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, αφορούν τον Πάουλο Ομπράντοβιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο έχει συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ενόψει της αναμέτρησης με το Αννόβερο δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι στο Αννόβερο κρύβει παγίδες. Επιβάλλεται να είμαστε πολύ σοβαροί και πολύ καλοί με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι σε ένα αντίπαλο που παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι».

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου (28/2)

Αννόβερο-Ολυμπιακός

Μπρέσια-Ντιναμό Μόσχας

ΟSC Βουδαπέστης-Ντιναμό Μόσχας

Μπαρτσελονέτα-Παρτιζάν.

Η επόμενη αγωνιστική

Ολυμπιακός-OSC Βουδαπέστης

Ντιναμό Μόσχας-Μπαρτσελονέτα

Παρτιζάν-Αννόβερο

Γιουγκ-Μπρέσια

Η βαθμολογία του Α' Ομίλου

# ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8 19

2 ΜΠΡΕΣΙΑ 8 16

3 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 8 15

4 ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ 8 15

5 ΓΙΟΥΓΚ 8 13

6 OSC ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ 8 7

7 ΑΝΝΟΒΕΡΟ 8 6

8 ΠΑΡΤΙΖΑΝ 8 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα