Υδραϊκός - ΝΟ Βουλιαγμένης 4-16

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Υδραϊκός - ΝΟ Βουλιαγμένης 4-16

bet365

Η Κυπελλούχος Ελλάδας Βουλιαγμένη, θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αφού εξασφάλισε την πρόκριση στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης, επικρατώντας 16-4 τον Υδραϊκού.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη βρέθηκε να προηγείται 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 7-1 στο ημίχρονο, γεγονός που αύξησε κατακόρυφα το βαθμό δυσκολίας του Υδραϊκό, ο οποίος αντί να αντιδράσει παραδόθηκε στη μοίρα του.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη δέχτηκε 5 ακόμη γκολ, απαντώντας με 1. περιόδου το σκορ είχε ανέβει στο 12-2.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Υδραϊκός πέτυχε δύο γκολ και ακόμη τέσσερα ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Γκιουβέτσης με 4 γκολ..

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 4-16

Οκτάλεπτα: 1-3, 0-4, 1-5, 2-4

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης, Μπλάνης 2, Βιτέλλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ, Γραμματικός

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 2, Σαρτζετάκης 3, Κουρούβανης Ν., Χρυσοσπάθης 2, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας 1, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης 4, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Δήμου, Καλογερόπουλος 1

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

Τελευταία Νέα