ΑΝΟ Γλυφάδας - ΑΟ Παλαιό Φαλήρου 7-5

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΑΝΟ Γλυφάδας - ΑΟ Παλαιό Φαλήρου 7-5

bet365

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας εξασφάλισε την πρόκρισή στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου πόλο Ανδρών, έπειτα από 10 χρόνια, με τη νίκη που πέτυχε 7-5 επί του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στο "Αντ. Δημητρόπουλος".

Το ματς ήταν αμφίρροπο στο πρώτο οκτάλεπτο και ολοκληρώθηκε με 1-1. Στην δεύτερη περίοδο, ο ΑΝΟΓ κατάφερε να προηγηθεί με 4-3, ενώ σφράγισε ουσιαστικά την πρόκριση στο τρίτο οκτάλεπτο, με τα δύο γκολ που πέτυχε τα οποία έμειναν αναπάντητα (6-3).

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Νίκου Μαμούρη στην τελευταία περίοδο ήταν να πετύχει δύο γκολ στην τελευταία περίοδο, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 7-5.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 7-5

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 2-0, 1-2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης, Παπανικολάου 1, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Μάγγος

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Κάκαρης 1, Αθανασίου, Τσαχειλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς, Κατσαγούνος, Λιαπάκης 1, Παζαΐτης

Διαιτητές: Μπιράκης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα