Oλλανδία - Ελλάδα 7-9

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Oλλανδία - Ελλάδα 7-9

bet365

Η εθνική ομάδα των ανδρών έστω και δύσκολα κατάφερε να πάρει τη νίκη από την Ολλανδία με 7-9, στον τέταρτο και τελευταίο της αγώνα για τον Β' Όμιλο των Προκριματικών του Europa Cup στο Σπλιτ.

Η νίκη αυτή σημαίνει και τη πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Τελική φάση (Final-8) της διοργάνωσης, ως δεύτερη στη βαθμολογία στην τριπλή ισοβαθμία πίσω από την Σερβία και τρίτη την Κροατία.

Οι Ολλανδοί κοίταξαν στα μάτια την «γαλανόλευκη» με το ματς να είναι αμφίρροπο το πρώτο ημίχρονο και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα ισόπαλες με 5-5.

Το καλό τρίτο οκτάλεπτο αποδείχθηκε ικανό να δώσει στην ομάδα του Θοδωρή Βλάχου τη νίκη, αφού οι Ολλανδοί μείωσαν σε 8-7 και απείλησαν με ισοφάριση, χωρίς τελικά να το καταφέρουν. Το τελικό 9-7 διαμόρφωσε ο Γενηδουνιάς στο 1.47 πριν από τη λήξη.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 7-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 1-3, 1-1.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Βάγκενααρ, Φαν Ντερ Χόρστ, Βίνκελχορστ 1, Φαν Ντερ Μπουργ, Ρόιτεν 1, Λίντχουτ 3, Χόπελμαν, Φαν Ίπέρεν, Μούλερ 1, Βενχάους, Κόπμαν 1, Λούκας, Ντε Κοφ.

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Δερβίσης 1, Φουντούλης 1, Καπότσης 2, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Παπαναστασίου, Βλαχόπουλος 3, Ζερδεβάς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΤΕΛΙΚΗ, 4 αγ.):

1. Σερβία 9 (19-19 στα μεταξύ των τριών)

2. ΕΛΛΑΔΑ 9 (16-16 σ.μ.τ.τ.)

3. Κροατία 9 (13-13 σ.μ.τ.τ.)

............................................................

4. Ολλανδία 3

5. Μάλτα 0

Η Τελική φάση (Final-8) θα γίνει 5-8 Απριλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα