ANO Γλυφάδας - Νηρέας Χαλανδρίου 12-10

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ANO Γλυφάδας - Νηρέας Χαλανδρίου 12-10

bet365

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας αναδείχθηκε νικητής στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, επικρατώντας με 12-10 του Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Τα κορίτσια του Τάσου Πιρπιρή προηγήθηκαν με 2-0 στο ξεκίνημα, όμως ο Νηρέας ισοφάρισε σε 2-2, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται 3-3.

Το ματς ήταν αμφίρροπο με την ομάδα της Γλυφάδας προηγείται 6-5 στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμα διαμορφώνοντας το 9-6, για να μειώσει στην τελευταία περίοδο ο Νηρέας σε 11-10, παρότι τελικά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Πρώτες σκόρερ του αγώνα οι Λούδη, Μαυρέλου και Δούλη που πέτυχαν από τρία τέρματα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 12-10

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 3-1, 3-4

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Κανετίδου 2, Ελληνιάδη 1, Λούδη 3, Μαμόγλου, Κόλλια 2, Παπαναστασίου Άνθια 1, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 2, Κολτσίδα, Κολιτσοπούλου, Κολοκοτρώνη, Αρχοντάκη, Κοντονή 1, Γιαννοπούλου

Νηρέας Χαλανδρίου (Κατερίνα Οικονομοπούλου): Στρατάκου Νεφέλη, Τετζαλίδου 2, Κάσσαρη, Παπατριανταφύλλου, Τριχά 2, Μαστρόκαλου, Μαυρέλου 3, Μπόβαλη, Χιλ Σόρλι Μπλάνκα, Δούλη 3, Εξαρχάκου Σταυρούλα, Αγγελίδη, Οικονομίδη, Τορνάρου, Στρατάκου Αντιγόνη

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα