ΟΦΗ - ΝΟ Βουλιαγμένης 3-17

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΟΦΗ - ΝΟ Βουλιαγμένης 3-17

bet365

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έφτασε σε μία ευρεία νίκη επί του ουραγού ΟΦΗ με 17-3, στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Με τη νίκη αυτή η Βουλιαγμένη διατηρείται στη 2η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (αλλά και με έναν αγώνα περισσότερο από τους ερυθρόλευκους).

Ο αγώνας στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου ξεκίνησε με καθυστέρηση 30 λεπτών λόγω αδυναμίας του αεροσκάφους που επέβαινε η ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης, να προσεγγίσει το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Έτσι η αποστολή προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Γιάννης Δασκαλογιάννης» στα Χανιά και από εκεί οδικώς στο Ηράκλειο.

Σε ότι αφορά στο ματς, ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-4 στο πρώτο οκτάλεπτο και 2-7 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Λούδη ανέβασαν κι άλλο επιθετικά το ρυθμό πετυχαίνοντας 10 γκολ, στα οποία οι Ηρακλειώτες απάντησαν μόλις σε ένα.

ΟΦΗ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 3-17

Οκτάλεπτα: 0-4, 2-3, 1-4, 0-6

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Αλάτσης, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης, Γεωγόπουλος, Καλής 1, Πίσσας, Κόκκινος, Κλήμος 1, Γιγουρτάκης, Σπυριδάκης, Καβουσανός, Κλάδος, Βάλσαμος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Σαρτζετάκης 3, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 2, Ποντικέας, Καπότσης 5, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 1, Κουρουβάνης Δ.

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Καζούλης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Σπαγουλάκης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα