ΑΝΟ Γλυφάδας - Παλαιό Φάληρο 7-8

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΑΝΟ Γλυφάδας - Παλαιό Φάληρο 7-8

bet365

Το Φάληρο κατέκτησε τη νίκη στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 ανδρών, επικρατώντας 8-7 της Γλυφάδας εκτός έδρας.

Το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες και συνεχεία ανατροπές. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, με το Φάληρο να απαντά και να παίρνει το προβάδισμα με 3-4 στο ημίχρονο.

Στο τέλος της τρίτης περιόδου η Γλυφάδα ανέκτησε τον έλεγχο προηγούμενη με 6-5, με τον Κώστα Κάκαρη να χαρίζει τελικά την νίκη στην ομάδα του στο 2.57 πριν από τη λήξη του ματς. Το Παλαιό Φάληρο πήρε μεγάλη νίκη και πλησίασε στον ένα βαθμό τους γηπεδούχους στην βαθμολογία της Α1 ανδρών (ΑΝΟΓ 18 βαθμούς, Παλαιό Φάληρο 17β.).

Σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκαν για το Παλαιό Φάληρο ο Νίκος Γαρδίκας και ο Γιάννης Γαβαλάς πετυχαίνοντας από δύο γκολ, όπως και ο έμπειρος Κώστας Τσαλκάνης κάτω από το τέρμα. Από τη μεριά του ΑΝΟ Γλυφάδας εκπληκτική ήταν η απόδοση του Σκουμπάκη που πέτυχε 4 γκολ και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 7-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-2, 3-1, 1-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου 1, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 4, Σαλτέρης, Λεμπέσης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Κάκαρης 1, Αθανασίου, Τσαχειλίδης 1, Φυτάλης, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι. 2, Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Παζαΐτης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα