Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ 6-7

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ 6-7

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε νικηφόρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 ανδρών, επικρατώντας εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 7-6.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου κατάφερε να φτάσει στη νίκη με ανατροπή στο φινάλε, παίρνοντας «εκδίκηση» για τον τρόπο που είχε ηττηθεί εντός έδρας στον πρώτο γύρο από τον Απόλλωνα.

Ο Απόλλων βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 4-2 στο ημίχρονο, ενώ φαινόταν να έχει το πάνω χέρι έως και την αρχή του τετάρτου οκταλέπτου (6-4).

Κάπου εκεί, ο ΠΑΟΚ με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχε ένα σερί 3-0 και πέρασε μπροστά παίρνοντας τελικά τη νίκη με 7-6.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε η Σαρησάββας, 2.32 πριν από τη λήξη του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: Στο 1.29 πριν από τη λήξη της γ' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΠΑΟΚ Τάσος Πετρίδης για έντονη διαμαρτυρία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ 6-7

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-2, 1-2, 1-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Ματαράγκας, Φωκάς 1, Μόσκόφ 2, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., Λέκιτς 3, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Π., Κουλούρης, Σιώπκας, Τσολακούδης 3, Μουρατίδης, Παυλίδης, Προσινικλής Π., Τίγκας, Τομάσεβιτς 3, Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα