Στο Καρπενήσι το φάιναλ φορ γυναικών

Gazzetta team
Στο Καρπενήσι το φάιναλ φορ γυναικών

bet365

Τις λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του πρώτου Φάιναλ φορ κυπέλλου, στην ιστορία της γυναικείας υδατοσφαίρισης συζήτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (25/1) στο Καρπενήσι ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κύριος Αριστείδης Τασιός, ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός και ο πρόεδρος του ΚΟ Καρπενησίου κύριος Κωνσταντίνος Ντρίβας.

Το Φάιναλ-φόρ θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη πόλη του Καρπενησίου από 29 έως 31 Μαρτίου.

Μιλώντας για την εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας υποστήριξε στην σελίδα μας: «Πρώτη φορά διεξάγεται ο θεσμός και φιλοξενείται το Φάιναλ-φορ στο Καρπενήσι. Τέσσερις ομάδες, οι κορυφές της Ελλάδας, θα γευτούν την φιλοξενία που μπορεί να προσφέρει η πόλη μας. Μια πόλη με πρωτοπόρα και πετυχημένα γεγονότα, μια πόλη που προσπαθεί να αξιοποιήσει το στολίδι της, το κλειστό κολυμβητήριό της.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε για μια ακόμη φορά με την Κολυμβητική Ομοσπονδία και κάνουμε την πόλη μας, το Καρπενήσι, πρωτοπόρο στον αθλητικό τουρισμό. Το Καρπενήσι μπορεί να είναι ένας ορεινός προορισμός, βρίσκεται στα 950 μέτρα υψόμετρο, όμως αγαπάει πολύ τα αθλήματα του υγρού στίβου. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις εξελίσσονται τα παιδιά μας και αποκτούν κύρος τα σωματεία μας. Προάγεται ο αθλητισμός και τα αθλήματα του υγρού στίβου».

Για το θέμα εκφράστηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κύριος Γιώργος Κατσαρός: «Η θαλπωρή στο Καρπενήσι είναι αξιομνημόνευτη. Ευχαριστούμε πολύ τον περιφερειάρχη κύριο Κώστα Μπακογιάννη και τους συνεργάτες του. Κάθε χρόνο στο Καρπενήσι έχουμε ένα μεγάλο ραντεβού. Φέτος είναι το Φάιναλ-φόρ στο κύπελλο υδατοσφαίρισης γυναικών. Μια ακόμη ευκαιρία ο φίλαθλος κόσμος του Καρπενησίου να ζήσει σπουδές στιγμές».

Τέλος για το θέμα εκφράστηκε και ο πρόεδρος του ΚΟ Καρπενησίου, ο κύριος Κώστας Ντρίβας: «Η εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από τα προηγούμενα Φάιναλ-φόρ, πέρσι και πρόπερσι, αποτελεί όπλο για να μπορέσουμε να εγγυηθούμε μια πετυχημένη διοργάνωση. Είμαι βέβαιος ότι το φάινάλ-φόρ θα δώσει πολλά ερεθίσματα στα παιδιά μας και στον κόσμο μας και θα αποτελέσει μια διαφήμιση για το σύλλογό μας».

Στο Καρπενήσι θα φιλοξενηθούν οι τέσσερις ομάδες και το προσωπικό της Ομοσπονδίας έτσι ώστε να εξασφαλιστεί μια άρτια οργάνωση.

 

Τελευταία Νέα