Ολυμπιακός - Γιουγκ 8-6

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ολυμπιακός - Γιουγκ 8-6

bet365

O Ολυμπιακός νίκησε 8-6 τον κακό του δαίμονα Γιουγκ Ντουμπρόβνικ , για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης του Champions League, στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο και παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογίας.

Η Γιουγκ είναι η ομάδα που στέρησε από τους ερυθρόλευκους το τρόπαιο δύο χρόνια πριν, ενώ πέρυσι τον απέκλεισε στην στον πρώτο αγώνα του final-6.

Όμως οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν καλά διαβασμένοι απόψε, φτάνοντας στην έκτη νίκη, η οποία τους καθιστά οδηγούς 1ου ομίλου.

Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης και πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν από δυο χρόνια, Γιουγκ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική (7/2), με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτη θέσης στον όμιλο.

Σε ότι αφορά στο ματς, ο Ολυμπιακός μπήκε συγκεντρωμένος εξασφαλίζοντας στο πρώτο οκτάλεπτο προβάδισμα 3-0, με τον Φουντούλη να ανοίγει το σκορ. Το 2-0 έκανε ο Αλέξανδρος Γούνας, με τον Φουντούλη να κάνει το 3-0 στον παίκτη παραπάνω.

Με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου ο Γενηδουνιάς με γκολ από την περιφέρεια αύξησε τη διαφορά στα τέσσερα γκολ, με την Γιουγκ να βρίσκει το δρόμο προς τα δίκτυα στο 3:31 και να μειώνει σε πριν από τη λήξη του ημιχρόνου σε 4-2.

Στην τρίτη περίοδο περίοδο η Γιουγκ πέτυχε γκολ με τον Μάκαν, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 5-3 με τον Γενηδουνιά.

Ο Τζόκοιβτς μείωσε στο γκολ στο 6:02 με τον Μουρίκη να σκοράρει στον παίκτη παραπάνω στο 5:23 διαμορφώνοντας το 6-4.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Ομπράντοβιτς στην τελευταία περίοδο και δύ οτου Ρετζούτο για την Γιουγκ.

Oλυμπιακός - Γιουγκ 8-6

Τα οκτάλεπτα: 3-0,1-2, 2-2, 2-2

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος

Γιούγκ (Κόμπεσκακ): Μπίζατς, Μάκαν 1, Φάτοβιτς 1, Λόνκαρ, Τζόκοβιτς 1, Γκαρσία, Ιβάνκοβιτς, Ράσοβιτς, Ρενζούτο 3, Παβλίσεβιτς, Μπένιτς, Λοζίνα, Τζάρακ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος γα το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάνανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι σήμερα, Ήταν πολύ δυνατή η αρχή, όπως συνηθίζουμε, απέναντι σε ένα πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο. Το να κρατήσεις τη Γιούγκ σχεδόν δυο οκτάλεπτα χωρίς γκολ είναι σπάνιο να το δεις σε παιχνίδια ευρωπαΪκά.

Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και ιδίως στην άμυνα πολύ αποτελεσματικοί και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Ήταν απλά τρεις βαθμοί για εμάς, έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια. Σίγουρα νιώθουμε πιο άνετα που είμαστε στην κορυφή με αρκετούς βαθμούς διαφορά αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις και να φτάσουμε στο τέλος με πολλή ενέργεια και πάθος».

Ο αρχηγός της ομάδας Γιόζιπ Πάβιτς δήλωσε στο osfp.gr «Είναι μια νίκη όπου πήραμε τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο. Συνεχίζουμε τώρα με το παιχνίδι στην Κροατία. Είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά, στο δρόμο για το Final-8. Η ομάδα είναι πάντα αυτή που παίζει καλά, εγώ χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνος του και το ότι παίζουμε ο ένας για τον άλλον σαν ομάδα είναι που μας χαρακτηρίζει και κερδίζουμε τα παιχνίδια».

 

Τελευταία Νέα