Για το έξι στα έξι κόντρα στην Γιουγκ

Gazzetta team
Για το έξι στα έξι κόντρα στην Γιουγκ

bet365

Ένα πολύ κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι στην πορεία της με στόχο το Final 8, δίνει την Τετάρτη (24/01,) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται την ισχυρή Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο Παπαστράτειο στις 17:00 (ΕΡΤ 2), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, στο πρώτο από τα δυο διαδοχικά ματς με την Κροατική ομάδα που θα διαμορφώσουν την κατάσταση της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούν την κούρσα του ομίλου μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία και χάρη στην εξαιρετική τους παρουσία έχουν συγκεντρώσει 16 βαθμούς και απέχουν 5 βαθμούς από τη δεύτερη Ντιναμό Μόσχας. Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης και πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν από δυο χρόνια, Γιουγκ ισοβαθμεί στην 3η θέση με την Μπρέσια με 10 βαθμούς.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο το οποίο υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των πολιστών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

*Στην αναμέτρηση με τη Γιουγκ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στους κατόχους Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από την αριστερή είσοδο του «Π. Καπαγέρωφ» και κοστίζουν 5€.

Η δήλωση του Θοδωρή Βλάχου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η αξία της αντιπάλου μας της Γιουγκ μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που θέλουν και οι δύο ομάδες Αλλά και το γόητρο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο . Η Γιουγκ είναι η ομάδα που έχει καταφέρει τα παντα τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση αλλά κυρίως να δείξουμε τη δυναμική μας και να συνεχίσουμε μέχρι τέλους με πιο πολλές απαιτήσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα