ΝΟ Βουλιαγμένης - Κίνεφ Κίρισι 9-11

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΝΟ Βουλιαγμένης - Κίνεφ Κίρισι 9-11

bet365

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση στις «8» του Εuroleague κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι, γνωρίζοντας την ήττα με 11-9, όμως κατέστησε σαφές, ότι το μέλλον του ανήκει.

Tα κορίτσια της Αλεξία Καμμένου απείλησαν την Κίνεφ, η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει για πρώτη φορά στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, με την Έλενα Ξενάκη να ξαναβάζει μπροστά την Βουλιαγμένη με 5-4.

Ωστόσο, με ένα ασύλληπτο τρίτο οκτάλεπτο οι Ρωσίδες, στη διάρκεια του οποίου πέτυχαν 6 γκολ (έως τις αρχές του τρίτου είχαν σκοράρει 4 φορές) τέλειωσαν τις ελπίδες της Βουλιαγμένης, η οποία απάντησε στα 3.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, έχοντας «σφραγίσει» την πρόκριση η Κίνεφ, ταμπουρώθηκαν στη άμυνα, αποκόπτοντας τους δρόμους της Βουλιαγμένης προς τα δίκτυα, με εξαίρεση το γκολ που πέτυχε η Ξενάκη, η οποία μαζί με την Βασιλική Διαμαντοπούλου ξεχώρισαν επιθετικά σκοράροντας 3 φορές έκαστη.

ΝΟ Βουλιαγμένης – Κίνεφ Κίρισι 9-11

Oκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 3-6, 1-1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Νιχάους 2, Ξενάκη 3, Πάτρα 1, Διαμαντοπούλου Β. 3,

Κίνεφ Κίρισι (Αλεξάντρ Γκαϊντούκοφ): Ζούμπκοβα 3, Σιμάνοβιτς 2, Κρίμερ 1, Καμζάεβα 2, Σομπόλεβα 2, Ριζκόβα 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα