ΝΟ Βουλιαγμένης - Βαζούτας 11-8

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΝΟ Βουλιαγμένης - Βαζούτας 11-8

bet365

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε 11-8 την Βαζούτας και μένει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στις «8» του Euroleague.

H Aλεξία Καμμένου έδωσε έμπνευση και το σύνθημα της νίκης στα κορίτσια της και αυτά εκτέλεσαν τις εντολές της, πετυχαίνοντας μία νίκη, η οποία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά την νίκη της Ουίπεστ επί της Κίνεφ Κίρισι.

Φυσικά, το σενάριο νίκης της Βουλιαγμένης επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν είναι εύκολο, όμως αν μη τι άλλο η προπονήτρια της Βουλιαγμένης έχει εμφυσήσει στις αθλήτριες της το πνεύμα του νικητή.

Η Βουλιαγμένη έκανε ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 7-2, με τις τυπικά φιλοξενούμενες να αντιδρούν στο τρίτο οκτάλεπτο μειώνοντας σε 9-6.

Στην τελευταία περίοδο, το ματς ισορρόπησε, με την Βαζούτας να αδυνατεί να καλύψει τη διαφορά. Εξαιρετικό ματς έκαναν επιθετικά έκανε τόσο η Ίλσε Κούλχαας όσο και η φουνταριστή της ομάδας και «ασημένια» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νεανίδων, Έλενα Ξενάκη, οι οποίες πέτυχαν από 4 γκολ.

Το αυριανό καθοριστικό ματς που θα κρίνει την πρόκριση για την Βουλιαγμένη είναι προγραμματισμένο στις 12:00.


ΝΟ Βουλιαγμένης – Βαζούτας 11-8

Οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 2-4, 2-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Νίνου Π., Ξενάκη 4, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 4, Διαμαντοπούλου 1, Νίνου Ε., Αντωνιάδη, Κοτσιώνη.

Βαζούτας: Ντορολσαι, Γκιονγκιόσι 2, Φάρκας Κ., Χέρτσκα, Τάκατς, Φάρκας Τ. 1,Κοντς, Λαιμέτερ 2, Κούνια 1, Κέλε 2, Βάργκα, Μάτε, Τοτ.

 

Τελευταία Νέα