Aσημάκη: «Απρόβλεπτη η Ουραλότσκα»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Aσημάκη: «Απρόβλεπτη η Ουραλότσκα»

bet365

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, εφιστά την προσοχή ενόψει του αυριανού (20/01) ματς κόντρα στην Ουραλότσκα, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία απρόβλεπτη ομάδα.

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού μίλησε στο gazzetta.gr για το ματς κόντρα στην Πάντοβα, αλλά και το αυριανό απέναντι στην Ουραλότσκα, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον πρωτοπόρο του ομίλου: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη κατάσταση με δεδομένο ότι δέχτηκα δύο αποβολές από την πρώτη περίοδο.

Ο προπονητής μας έπρεπε να κάνει ειδική διαχείριση στο ρόστερ ώστε να μπορέσει αν με κρατήσει έως το τέλος και όλο αυτό μας άγχωσε. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά και κατάφερα να μείνω έως το τέλος.

Οι Ιταλίδες παίζουν πολύ τη ζώνη ανάμεσα. Εντάξει θεωρώ οτι είναι σαφής η υπεροχή της δικιάς μας ομάδας, γιατί είμαστε σαφέστατα μια καλύτερη ομάδα από την Πάντοβα, με βαθύτερο ρόστερ.

Φάνηκε και στην τελευταία περίοδο η ανωτερότητα μας. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα σήμερα σε ένα παιχνίδι αρκετά περίεργο, δεχτήκαμε πέντε γκολ στην αρχή που είναι πάρα πολλά για εμάς, με καθαρά δικά μας λάθη, δεχθήκαμε κάποια χαζά γκολ, με κάποιες περίεργες διαιτητικές αποφάσεις.

Δεν είμαστε τυχαία στο Final-4 της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια, γι αυτό παρά τα λάθη καταφέραμε με ψυχραιμία να γυρίσουμε το ματς.

Εγώ είχα δύο ποινές από το πρώτο οκτάλεπτο σε άκυρα σημεία της πισίνας, άρα τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση στο ρόστερ, κάποιες αλλαγές για να μπορέσω να μείνω και εγώ στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, κάτι το οποίο το καταφέραμε.

Πήραμε μια ικανοποιητική διαφορά, θεωρώ ότι τα τρία γκολ είναι μια καλή διαφορά από τα κορίτσια από την Πάντοβα, η οποία σίγουρα δεν είναι καλύτερη ομάδα από εμάς.

Το αυριανό παιχνίδι είναι εξίσου δύσκολο παιχνίδι, με μια πολύ διαφορετική ομάδα. Οι Ρωσίδες κάνουν πολύ πιο επιθετικό παιχνίδι, run and gun θα έλεγα. Είναι πολύ επιθετική ομάδα και η άμυνα τους δεν μας ταιριάζει τόσο πολύ, γι αυτό απαιτείται συγκέντρωση και σοβαρότητα».

Για το αν το αυριανό παιχνίδι με την Ουραλότσκα θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, τόνισε: «Ναι, σαφέστατα. Αν κάνουμε καταρχάς εμείς τη δουλειά μας που είναι να κερδίσουμε, έχουμε εξασφαλίσει την πρωτιά, για τη Μεσίνα αυτά που γνωρίζουμε έτσι είναι μια αρκετά πιο αδύναμη ομάδα από τις υπόλοιπες. Εντάξει όλα φαίνονται στο νερό. Εμείς προχωράμε αύριο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα σήμερα, σα να ξεκινάμε από το μηδέν για την αυριανή νίκη».

 

Τελευταία Νέα