ΟΦΗ - Εθνικός Πειραιά 7-9

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΟΦΗ - Εθνικός Πειραιά 7-9

bet365

Ο Εθνικός έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκη από το Ηράκλειο επικρατώντας 9-7 του ουραγού ΟΦΗ στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και παραμένει σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

O Eθνικός προηγήθηκε με 1-3 στο πρώτο οκτάλεπτο και 3-6 στο ημίχρονο. Στην τρίτη περίοδο η άμυνα των φιλοξενούμενων χαλάρωσε, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη, οι οποίοι πέτυχαν 2 γκολ, τα οποία βεβαίως δεν άφησε αναπάντητα ο ΟΦΗ.

Στην τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν μειώνοντας σε 7-9.

Ο Καρούνζτος ήταν ο κορυφαίος επιθετικά για τον Εθνικό πετυχαίνοντας με 5 γκολ.

Η ομάδα του Πειραιά περιμένει, μάλιστα, το αποτέλεσμα στον αγώνα ΝΟ Χίου - ΝΟ Βουλιαγμένης για να δει αν θα είναι μόνος 3ος ή θα εξακολουθήσει να έχει παρέα τους Χιώτες. Η ώρα έναρξης του συγκεκριμένου αγώνα μετατέθηκε για τις 19.00 επειδή οι διαιτητές δεν κατάφεραν να φτάσουν εγκαίρως στο νησί της μαστίχας, καθώς το αεροπλάνο που τους μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί λόγω κακοκαιρίας.

ΟΦΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-9

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 2-2, 2-1.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Καλής 3, Πίσσας 2, Λεονταράκης, Κλήμος 1, Γιγουρτάκης, Σιράπογλου, Καβουσάνος, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης 3, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 5, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Ξυλούρης, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Χατζηαναστασίου

Αλυτάρχης: Μανώλης Κουφάκης

Παρατηρητής: Νίκος Βασιλείου

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα