Παλαιό Φάληρο - Απόλλων Σμύρνης 9-9

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παλαιό Φάληρο - Απόλλων Σμύρνης 9-9

bet365

Ντέρμπι με τα όλα του έγινε στο Ρέστειο κολυμβητήριο, με το Παλαιό Φάληρο και τον Απόλλωνα Σμύρνης να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 9-9 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής (πρώτης του Β' γύρου) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Νίκου Μαμούρη πήρε προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο με 2-1, με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν το σκορ στη ημίχρονο, με 3-4.

Στην τρίτη περίοδο οι δύο ομάδες πέτυχαν από 2 γκολ. Ο κορυφαίος επιθετικά για το Παλαιό Φάληρο, Γιώργος Κουρλιάφτης είχε δώσει προβάδισμα στους Φαληριώτες με 8-7, αλλά ο Λέκιτς ισοφάρισε σε 8-8 στο 1.43 πριν από το φινάλε.

Ο Θεοδωρόπουλος πέτυχε το 9-8 για το Φάληρο, 34 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, αλλά οι Απολλωνιστές ισοφάρισαν, με γκολ του Γιώργου Φωκά στην εκπνοή και συγκεκριμένα στο 0.01 (ένα δευτερόλεπτο πριν από την κόρνα).

Οι διαιτητές μέτρησαν κανονικά το γκολ μετά από διαβούλευση, αλλά οι Φαληριώτες υποστήριξαν ότι έπρεπε να είχε κυλήσει ο χρόνος και να έχει ολοκληρωθεί το ματς πριν σουτάρει ο Φωκάς κι έτσι υπέβαλαν ένσταση μετά τον αγώνα.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 9-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 2-2, 4-3.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Φυτάλης, Κουρλιάφτης 5, Θεοδωρόπουλος 1, Κάκαρης, Αθανασίου, Τσαχιλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος 1, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Παζαϊτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Ματαράγκας, Φωκάς 1, Μόσκοφ 4, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος, Λέκιτς 3, Παπάκος, Δερμιτζάκης, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα