ΝΟ Χανίων - Εθνικός Πειραιά 6-8

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΝΟ Χανίων - Εθνικός Πειραιά 6-8

bet365

Ο Εθνικός επικράτησε εκτός έδρας του ΝΟ Χανίων με 8-6, στα Χανιά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και τελευταίας του Α' γύρου, του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών και παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού ξεκίνησαν δυνατά το ματς, παίρνοντας προβάδισμα 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 5-2 στο ημίχρονο.

Με «σφικτή» και τον τερματοφύλακα Τζωρτζάτο να έχει ...κατεβάσει ρολά, οι Πειραιώτες συνέχισαν εξίσου δυνατά και στο δεύτερο μέρος, με τα Χανιά να μένουν «άσφαιρα» στο τρίτο οκτάλεπτο και να μειώνουν σε 8-6 στην τελευταία περίοδο.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το λάθος που έκαναν οι άνθρωποι του Εθνικού δηλώνοντας λάθος στη σύνθεση τα νούμερα (Πρωτοψάλτης Νο 13 και Μπραΐμης Νο 14), με αποτέλεσμα να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ του ΝΟ Χανίων. Αυτό ήταν κάτι που δεν στοίχισε στους Πειραιώτες, αφού το σκορ ήταν 4-8 σε εκείνο το χρονικό σημείο.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-8

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-3, 2-0, 2-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος Ανδ., Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Αποστολάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 4, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Χάλαρης, Παπαμανωλιουδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 3, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος 1, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα