Τα Gazzetta Awards του Θοδωρή Βλάχου

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα Gazzetta Awards του Θοδωρή Βλάχου

bet365

Από τα πιο λαμπερά πρόσωπα των Gazzetta Awards 2017, ο Θοδωρής Βλάχος! Ο υποψήφιος «για καλύτερος» σε δύο, παίρνει ρόλο... ψηφοφόρου και καταθέτει την άποψη του πάνω από την κάλπη!

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, αλλά και ομοσπονδιακός τεχνικός είναι υποψήφιος για «προπονητής της χρονιάς» καθώς οδήγησε την εθνική Ανδρών στην 4άδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και γι' αυτό άλλωστε φιγουράρει η... δουλειά του και στην κατηγορία «ομάδα της χρονιάς». Προσέρχεται με την ιδιότητα του ψηφοφόρου πάνω από την... κάλπη των Gazzetta Awards 2017 (τα οποία φέτος διεξάγονται με την υποστήριξη του Sustenium Plus) και δίνει τις δικές του 6 επιλογές!

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Λευτέρης Πετρούνιας παίρνει επάξια τον τίτλου του κορυφαίου της χρονιάς, γιατί κατέκτησε την κορυφή του κόσμου με χαρακτηριστική άνεση.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Θα ψηφίσω την Κατερίνα Στεφανίδη, διότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δη φέτος δεν είχε αντίπαλο, φτάνοντας με περίπατο στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Θα ψηφίσω τη δική μου ομάδα, γιατί νομίζω ότι παρά τις δυσκολίες καταφέραμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, να βρεθούμε στις κορυφαίες ομάδες και να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Μπορεί το μετάλλιο να μην ήρθε, αλλά επειδή είναι η ομάδα που κοουτσάρω προφανώς και είμαι υποκειμενικός.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έφτασε στον τελικό του φάιναλ φορ, έπειτα από έναν μαραθώνιο 30 παιχνιδιών. Με δεδομένο το μικρό ρόστερ και τις διάφορες δυσκολίες που αντιμετώπισε νομίζω ότι του αξίζει το βραβείο του κορυφαίου. Είμαι λάτρης των ομαδικών σπορ και μάλιστα θεωρώ ότι είναι άδικο να βρίσκονται στην ίδια κατηογρία οι προπονητές των ομαδικών αθλημάτων, με εκείνους τον ατομκών.

ΑΘΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Γιάννης Σεϊτης, βρίσκεται έχει σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις.

SUSTENIUM FAIR PLAY THΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο ορισμός του fair play είναι αυτό που έκανε η Δανάη Βέμου και ο προπονητής της, Χρήστος Τριάνης. Τεράστια χειρονομία και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Η ψηφοφορία άνοιξε. Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Το gazzetta.gr συνεχίζει την παράδοση, που εξελίσσεται σε θεσμό, και σε καλεί να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, η οποία φέτος γίνεται με την υποστήριξη του Sustenium Plus! Τα ρεκόρ των δύο προηγούμενων ετών, με τις ψήφους πλέον να έχουν σπάσει το φράγμα των 50.000, δείχνουν το μέγεθος της απήχησης και την βαρύτητα αυτών των διακρίσεων για τους Ελληνες και τις Ελληνίδες του αθλητισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards