Εθνικός - Γλυφάδα 12-11

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Εθνικός - Γλυφάδα 12-11

bet365

Ο Εθνικός παρέμεινε αήττητος για 5ο ματς στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος της Α1, επικρατώντας 12-11 του ΑΝΟ Γλυφάδας στον Πειραιά.

Ο Εθνικός ο οποίος έδινε ένα ματς άνευ βαθμολογικής σημασίας, έχοντας ήδη προκριθεί στα πλέι οφ, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1. Ωστόσο, στο δεύτερο οκτάλεπτο ισοφάρισε σε 6-6, με την Νιαρχάκου να πετυχαίνει δύο γκολ.

Η ΑΝΟ Γλυφάδα βρέθηκε να χάνει για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο τρίτο οκτάλεπτο, με την Καλαργυρού να πετυχαίνει δύο γκολ, και τελικά η Πειραϊκή ομάδα το διατήρησε μέχρι το τέλος φτάνοντας τους 15 βαθμούς στον όμιλο και αφήνοντας τον ΑΝΟΓ στους 3.

Στο 3.15 της τέταρτης περιόδου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΑΝΟ Γλυφάδας,. κ. Πασλής, για έντονη διαμαρτυρία.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12-11

Οκτάλεπτα: 1-3, 5-3, 4-3, 2-2

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 2, Μιχαηλίδου, Βάσιλα, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα, Κούβδου 1, Λογοθέτη 1, Νιαρχάκου 3, Φραγκιουδάκη 1, Γκουζούλα, Κοντογιάννη 1, Τζούρκα, Κατσιμπρή 2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πυρπυρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 2, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια 3, Παπαναστασίου Α.1, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου 1

Διαιτητές: Κουρέτας, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα