ΠΑΟΚ-ΝΟ Χανίων 7-7

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΠΑΟΚ-ΝΟ Χανίων 7-7

bet365

Ο ΝΟ Χανίων φλέρταρε με την κατάκτηση της πρώτης του νίκης, τελικά όμως περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (7-7), στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Ο νεοφώτιστος ΝΟ Χανίων παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται βελτιωμένος, με τον ΠΑΟΚ να διάγει περίοδο αγωνιστικής κάμψης, λόγω και της απουσίας του τερματοφύλακα Κώστα Γαλανίδη (λόγω τραυματισμού), τον οποίο αντικατέστησε ο νεαρός Ξενοφών Σιορδίλης.

Oι Χανιώτες βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 3-2 πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου με 7-7. Οι Χανιώτες κέρδισαν πέναλτι στο 1.34 πριν από τη λήξη, αλλά στην εκτέλεση του Βουλγαράκη απέκρουσε Σιορδίλης κι έμεινε το 7-7.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 5.52 πριν από τη λήξη του γ’ οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΠΑΟΚ Πετρίδης για έντονη διαμαρτυρία".

ΠΑΟΚ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 7-7

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-1, 1-0.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Σιορδίλης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 2, Προσινικλής Ν. 1, Κουλούρης, Μάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας, Προσινικλής Π., Γαλανίδης, Τάτσης, Μπόλκας.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος Αν., Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα