ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Βουλιαγμένης 6-8

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Βουλιαγμένης 6-8

bet365

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας έβαλε δύσκολα στην έδρα του στη Βουλιαγμένη, η οποία τελικά κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας 8-6 στο ματς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 ανδρών.

To ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι την τελευταία περίοδο, με την Βουλιαγμένη να έχει ξεκινήσει δυνατά εξασφαλίζοντας προβάδισμα 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 6-3 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Κώστα Λούδη αύξησε τη διαφορά στα 4 γκολ, με την εικόνα του παιχνιδιού να αλλάζει τελείως στην τελευταία περίοδο.

Δείχνοντας τεράστια αποθέματα ψυχής η νεανική ομάδα του Δημήτρη Μάζη, δεν το έβαλε κάτω και μείωσε τη διαφορά στο γκολ με τους Φωτόπουλο και Σκουμπάκη (7-6, με 47 δευτερόλεπτα να απομένουν).

Το ...βήχα στους γηπεδούχους έκοψε ο Χρήστος Αφρουδάκης, ο οποίος με ένα σουτ 15'' από τη λήξη σφράγισε τη νίκη.

Σε φοβερή μέρα επιθετικά βρέθηκε ο Μάριος Καπότσης, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ.

Στο 6.24 της δεύτερης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΝΟΒ, κ. Αρτίν Ελμισιάν για διαμαρτυρία.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-8

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 0-1, 3-1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης 1, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος 2, Σκουμπάκης 2, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Δουριδας

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Ξανθόπουλος, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 4, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Δήμου, Καλογερόπουλος

Διαιτητές: Κουρέτας, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Χατζηκώστας

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα