Παλαιό Φάληρο - ΝΟ Χίου 8-9

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παλαιό Φάληρο - ΝΟ Χίου 8-9

bet365

O NO Xίου επικράτησε 9-8 εκτός έδρας του Παλαιού Φαλήρου, στο ματς της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Πόλο Α1 ανδρών και πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με Απόλλωνα και Εθνικό με 12 βαθμούς.

Οι Χιώτες προηγήθηκαν από την αρχή μέχρι τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου (6-8).

Τα αντανακλαστικά των γηπεδούχων λειτούργησαν και έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ των Θεοδωρόπουλου και Τρούλου (με πέναλτι 8-8).

Το ματς πήρε φωτιά με το Φάληρο να έχει ευκαιρίες να ανατρέψει το σκορ όμως στο φινάλε (1.16 πριν από τη λήξη) οι Χιώτες έκλεψαν και ο Νίκος Καρακάσης, στην κόντρα πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους Χιώτες και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο 1.16 πριν από τη λήξη της δ' περιόδου αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο βοηθός προπονητή του Φαλήρου Σκανδάλης, με κόκκινη κάρτα. Στο 0.18 πριν από τη ληξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Γιάννης Γαβαλάς του Φαλήρου για έντονη διαμαρτυρία και λέγοντας στους διαιτητές: "τα κάνατε σαλάτα, ευχαριστούμε, καλή εμφάνιση".

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΝΟ ΧΙΟΥ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 2-3, 2-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής 1, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Κάκαρης, Αθανασίου, Τσαχιλίδης, Τρούλος 2, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Λιαπάκης 1, Παζαΐτης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης, Ρουστάμοφ, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 3, Παπούκας 3, Καλογεράκος 1, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα