ΠΑΟΚ - Βουλιαγμένη 3-11

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΠΑΟΚ - Βουλιαγμένη 3-11

bet365

H Boυλιαγμένη έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, καταφέρνοντας το βαρύ 11-3 επί του ΠΑΟΚ, στο ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Οι «μπέμπηδες» μπήκαν δυνατά στο ματς, με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα για ένα ημίχρονο. Στο πρώτο οκτάλεπτο προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 4-0 στο ημίχρονο.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου, δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στο παιχνίδι της καταφέρνοντας να μειώσει απλώς σε 11-3.

Κορυφαίος επιθετικά για την ομάδα του Κώστα Λούδη ήταν ο Σολανάκης, ο οποίος πέτυχε 3 γκολ. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον Μαξίμοβιτς λόγω τιμωρίας.

*Περιπετειώδες ήταν το ταξίδι του ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς το αεροπλάνο που τη μετέφερε δεν μπορούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Καβάλα και από εκεί η ομάδα ταξίδεψε οδικώς.

ΠΑΟΚ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 3-11

Οκτάλεπτα: 0-3, 0-1, 1-3, 2-4.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν. 1, Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Βοζίκης, Τίγκας 1, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Μπόλκας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας 1, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης 3, Κουρούβανης Δ.

Διαιτητές, Σπανούδης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα