Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος 5-7

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος 5-7

bet365

Ο Απόλλων πέτυχε τη δεύτερη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα πόλο Α1 ανδρών και μάλιστα στην έδρα του από τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, στο ματς που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Το ματς ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-1, όμως στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Κώστα Δήμου με ένα επιθετικό ξέσπασμα πέτυχε ένα σερί τεσσάρων γκολ που έμεινε αναπάντητο, παίρνοντας προβάδισμα (2-5).

Σε εξαιρετική μέρα ήταν ο τερματοφύλακας του «κυανέρυθρων», Στέλιος Πρωτονοτάριος, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα, παρά την δυνατή επίθεση που εξαπέλυσαν οι παίκτες του Γιάννη Κατρουτζανάκη τα τελευταία λεπτά μειώνοντας στο τελικό 5-7. Κορυφαίος σκόρερ του Πανιωνίου ο Μπργκούλιαν με 4 γκολ.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-0, 1-4, 2-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 3, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ. 2, Λέκιτς, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Τρόβας, Γιαννουρής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Περόπουλος, Κουτσιαλής 2, Μπργκούλιαν 4, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Σιάχος, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα