Νίκη της εθνικής νέων ανδρών επί της Κίνας

Gazzetta team
Νίκη της εθνικής νέων ανδρών επί της Κίνας

bet365

Η ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών (μόνο ο εορτάζων Γκιουβέτσης ήταν στη σύνθεση σε σχέση με τη παγκόσμια πρωταθλήτρια του Βελιγραδίου) νίκησε με 11-6 την Εθνική Κίνας με 11-6, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το τουρνουά "Challenge Cup", που γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Κινέζων στην Ελλάδα.

Με γρανιτένια άμυνα η νέα γενιά περιόρισε από την αρχή τους Κινέζους και παλιό Γκιουβέτση που είχε γενέθλια και πέτυχε 5 γκολ και τους Χονδροκούκη, Κάκαρη.

Οι διεθνείς μας προηγήθηκαν 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, οι Κινέζοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο, αλλά στα δύο τελευταία οκτάλεπτα παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της Εθνικής μας.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΙΝΑ 11-6

Οκτάλεπτα: 4-1, 0-2, 4-1, 3-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Δαλμάρας, Παπαγεωργίου, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 5, Αγιωργούσης, Πάτερος 1, Γαβαλάς, Χονδροκούκης 2, Δήμου, Κάκαρης 2, Ρομπόπουλος, Παπανικολάου 1, Λιμαράκης, Κουλούρης, Καλογερόπουλος.

ΚΙΝΑ (Π. Πόρομπιτς): Τζουνζίνγκ Γουάνγκ, Σουλιάνγκ Τσανγκ, Γι Λου 1, Ντιγκσανγκ Σεν, Ζεκάι Σίε 2, Τσι Λιέα, Γιου Λιού, Σιάνγκ Φου, Μπέιγι Γουάνγκ 3, Τζιαχάο Πενγκ, Τανγκπιάνγκ Γιάο, Χάοτιαν Τσου.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Βόσικας

 

Τελευταία Νέα