Oι κλήσεις Λοράντου για τα δύο φιλικά με την Κίνα

Gazzetta team
Oι κλήσεις Λοράντου για τα δύο φιλικά με την Κίνα

bet365

Δεκαοκτώ πολίστες (Κ19) κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Νέων ανδρών Τεό Λοράντος, εν όψει των δύο αγώνων με την Εθνική ομάδα Ανδρών της Κίνας στις 19 και 20 Νοεμβρίου.

Οι «18» που καλούνται για τις 18 Νοεμβρίου το πρωί (10.30) στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, είναι οι: Σπύρος Γαβαλάς, Στέλιος Δαλμαράς, Δημήτρης Νικολαϊδης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κώστας Γκιουβέτσης, Δημήτρης Δήμου, Στάθης Καλογερόπουλος (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Χαράλαμπος Ρομπόπουλος (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Κώστας Κουλούρης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης (ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ), Στάθης Παπαγεωργίου, Κώστας Χονδροκούκης (ΕΘΝΙΚΟΣ), Αλέξανδρος Αλαμάνος, Θόδωρος Πάτερος (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Δημοσθένης Αγιωργούσης (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Κώστας Λυμαράκης (ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ).

Η Εθνική ομάδα Ανδρών της Κίνας βρίσκεται και προετοιμάζεται στη χώρα μας, με ειδική συμφωνία με την ΚΟΕ, ως τα Χριστούγεννα.

Τα φιλικά με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Κ19,θα διεξαχθούν στις 19 Νοεμβρίου στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και στις 20 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα