Βλάχος: «Κάναμε το τέλειο ξεκίνημα»

Gazzetta team
Βλάχος: «Κάναμε το τέλειο ξεκίνημα»

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος κατά την προσφιλή τακτική του κράτησε χαμηλούς τόνους, μετά τη νίκη της ομάδας του με 17-9 επί της Ντιναμό Μόσχας, τονίζοντας ότι πρέπει να προχωρούν βήμα-βήμα.


Ο τεχνικός του Ολυμπιακός σχολίασε αναφορικά με την αποψινή εμφάνιση των ερυθρολεύκων: «Η Δυναμό Μόσχας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, άσχετα αν εμείς σήμερα πετύχαμε ένα πολύ ευρύ σκορ, κάτι που δεν συμβαίνει συνέχεια σε ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ.

Το να πετύχεις 17 γκολ το βλέπεις πολύ σπάνια. Κάναμε το τέλειο ξεκίνημα σήμερα καθώς με επτά γκολ σε ένα οκτάλεπτο κόβεις τα πόδια του αντιπάλου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνανε τρομερή εμφάνιση σε όλους τους τομείς και στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν, δίνοντας μια άλλη διάσταση.

Είναι μια νίκη και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και προετοιμαζόμαστε για πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Απλά σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά με τρεις βαθμούς στην έδρα μας όπου θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια.

Ο στόχος στον όμιλο είναι να προκριθούμε, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σκεφτόμαστε το Final-8. Θέλω να είμαστε υγιείς, να προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι και να παίζουμε με πάθος και πολύ σωστές επιλογές. Έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι τέλος Μαΐου και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Πάουλο Ομπράντοβιτς: «Εδώ είναι Παπαστράτειο»
Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς με αφορμή την ευρεία νίκη έμεινε στον παράγοντας έδρα: «Η Δυναμό είναι πολύ καλή ομάδα Είμαστε καλύτεροι αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε μέσα στην πισίνα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και δείξαμε σε όλους πόσο καλή ομάδα είμαστε.

Η ομάδα ήταν πολύ πολύ καλή και τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Εδώ είναι Παπαστράτειο και φάνηκε πόσο δυνατή έδρα είναι και δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Οι φίλαθλοι δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και πάντα παίζω καλύτερα με τέτοιο κόσμο στο πλευρό μας».

Μανώλης Μυλωνάκης: «Τρομερά εκρηκτική αρχή»

Ο Μανώλης Μυλωνάκης τόνισε από την πλευρά του: «Το πρώτο οκτάλεπτο η απόδοση μας ήταν στο τοπ. Ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση και το σκορ άλλωστε τα λέει όλα.

Από κει και μετά συνεχίσαμε σε δυνατό ρυθμό και σαν ομάδα είχαμε την εμπειρία να διαχειριστούμε αυτό το προβάδισμα και να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος γιατί στο τέλος μπορεί και το κάθε γκολ να έχει σημασία.

Είναι ακόμα Νοέμβριος, τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό ξέρω ότι η ομάδα από μήνα σε μήνα βελτιώνεται. Παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκουμε ρυθμό και νομίζω θα έχουμε ανοδική πορεία.

Σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ήταν μια τρομερά εκρηκτική αρχή, ήταν πολύ δυναμική νίκη αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το έχω ξαναπεί ότι πάντα περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ξέρουμε ότι θα έρθουν και θα δώσουν τη δυναμική του. Τους ευχαριστούμε πολύ που μας δίνουν την ώθηση που χρειαζόμαστε για να παίρνουμε τις νίκες εντός έδρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα